پرش به محتوا

کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو با به دام انداختن هوا بین دو روتور مشبک و کاهش حجم هوای محبوس شده در حین حرکت به سمت پایین در روتورها عمل می کنند. این کاهش حجم منجر به تولید هوای فشرده می‌شود که می‌توان از آن برای نیرو دادن به ابزارهای هوا، باد کردن پلاستیک‌ها یا در بسیاری از کاربردهای دیگر استفاده کرد.

کمپرسور اسکرو

در ادامه این مطلب بیشتر با کمپرسور اسکرو آشنا خواهیم شد، از جمله:

معرفی انواع کمپرسور اسکرو

مقایسه کمپرسور اسکرو روغنی و بدون روغن

اجزای کمپرسور هوا

توابع و عملیات اساسی

منابع برق برای کمپرسورهای هوای سیار

مزایای کمپرسور اسکرو

معایب کمپرسور اسکرو

انواع کمپرسورهای اسکرو

معرفی کمپرسور اسکرو

 

معرفی انواع کمپرسور اسکرو

هنگامی که اکثر مردم به کمپرسورهای هوا فکر می کنند، کمپرسورهای هوای رفت و برگشتی به ذهنشان خطور می کند که به عنوان کمپرسور هوای پیستونی نیز شناخته می شوند. این کمپرسورهای هوا از پیستون برای فشار دادن هوا به فضای کوچکتر استفاده می کنند و آن را فشرده می کنند و سپس آن هوای فشرده در مخزن گیرنده هوا جمع آوری می شود. کمپرسورهای هوای رفت و برگشتی نسبتاً ارزان هستند و ده ها سال است که وجود دارند.

کمپرسور اسکرو نوع جدیدتر و بهبود یافته کمپرسور هوا هستند. آنها می‌توانند گران‌تر از مدل‌های پیستونی سنتی باشند، اما مزایای متعددی دارند که کمپرسورهای چرخشی هوا را به سیستم انتخابی برای شرکت های بزرگ در سراسر جهان تبدیل می‌کند.

کمپرسورهای اسکرو با به دام انداختن هوا بین دو روتور مشبک و کاهش حجم هوای محبوس شده در حین حرکت به سمت پایین در روتورها عمل می کنند. این کاهش حجم منجر به هوای فشرده می‌شود که می‌توان از آن برای راه‌اندازی ابزارهای بادی، باد کردن پلاستیک‌ها و موارد دیگر استفاده کرد.

کمپرسور اسکرو کایشن kaishan

در این مقاله می‌توانید درباره کمپرسور اسکرو در مقابل انواع دیگر کمپرسورهای هوا اطلاعات بیشتری کسب کنید:

انواع کمپرسور هوا برای صنعت شما

تفاوت عملکرد کمپرسورهای اسکرو در مقابل کمپرسورهای هوای پیستونی

کمپرسور هوا با موتور رفت و برگشتی یا کمپرسور هوا با موتور مارپیچ روتاری؟

کمپرسور اسکرو روغنی در مقایسه با کمپرسور اسکرو بدون روغن

کاربردهای کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو که در انواع صنایع استفاده می شوند اغلب تزریق روغن هستند، به این معنی که روغن برای روانکاری و آب بندی روتورها در انتهای هوا استفاده می شود. این به روتورها اجازه می دهد تا فشارهای بالایی را به سرعت ایجاد کنند و هوا را در یک مرحله فشرده کنند. سپس روغن قبل از خروج هوا از سیستم ، از هوا جدا می شود و برای استفاده مجدد به قسمت هوا بازیافت می شود. کمپرسور اسکرو تزریق روغن به سیستم های کمپرسور اجازه می دهد تا به طور مداوم CFM و psi بالا را ارائه دهند.

مدل‌های کمپرسور اسکرو بدون روغن در کاربردهای صنعتی، تولیدی یا پزشکی زمانی که هیچ روغنی نمی‌تواند وارد جریان هوا شود، مانند بسته‌بندی مواد غذایی یا اکسیژن پزشکی، استفاده می‌شود. کمپرسورهای هوای روتاری بدون روغن گران‌تر هستند، زیرا برای رسیدن به فشارهای مشابه سیستم چرخشی تزریق روغن، به دو مرحله فشرده‌سازی نیاز دارند. اکثر شرکت‌ها تنها در مواقعی که نیاز دارند از کمپرسورهای هوای چرخشی بدون روغن استفاده می‌کنند، بنابراین کمپرسورهای هوای بدون روغن معمولاً در کارگاه های کوچک استفاده نمی‌شوند.

کمپرسور اسکرو اطلس کوپکو

توابع و عملیات اساسی کمپرسور اسکرو

کمپرسورهای اسکرو، سیستم‌های تحت فشار هستند که از بسیاری از اجزای متصل به هم تشکیل شده‌اند که برای فشرده‌سازی هوا با هم کار می‌کنند.

 

هوا و روغن جنبه های ضروری بسیاری از سیستم های کمپرسور هوای اسکرو هستند. هوای فشرده محصول نهایی است که به هوای جوی نیاز دارد، اما روغن کاری هم به همان اندازه مهم است. روغن برای روانکاری سیستم استفاده می شود که کمپرسور اسکرو را با قیمت پایین تری کارآمد می کند.

 

اما استفاده از روغن سیستم های کمپرسور هوا را نیز پیچیده تر می کند. کمپرسورهای اسکرو چرخشی علاوه بر نیاز به مکانیزمی برای تولید هوای فشرده، به گردش، فیلتر کردن و بازیافت روغن نیز نیاز دارند.

دو سیستم مجزا با هم کار می کنند. یکی هوا می سازد و دیگری روغن را به گردش در می آورد.

 

فرآیند جریان سیستم در کمپرسور اسکرو

مرحله 1: هوای اتمسفر وارد دریچه ورودی می شود.

مرحله 2: هوا از طریق خط فشار سیستم به دریچه ای روی رگولاتور جریان می یابد که فشار را برای کل سیستم تنظیم می کند.

مرحله 3: هوا با روغن مخلوط شده و از طریق روتورها فشرده می شود.

مرحله 4: هوای مخلوط با روغن از طریق شیلنگ تخلیه هوا از انتهای سیستم خارج می شود.

مرحله 5: هوای مخلوط با روغن وارد مخزن جداکننده اولیه روغن می شود و بیشتر روغن را از هوا جدا می کند.

مرحله 6: هوا وارد فیلتر جداسازی ثانویه می شود و روغن باقی مانده در هوا را می گیرد.

مرحله 7 – A: هوای بدون روغن از سیستم خارج می شود. اگر از مخزن هوا استفاده شود، هوا در مخزن جمع می شود.

مرحله 7 – B: روغن به داخل خنک کننده روغن منتقل می شود، خنک می شود و سپس به فیلتر روغن فرستاده می شود.

مرحله 8: فیلتر روغن هر گونه آلاینده باقی مانده در روغن را می گیرد.

مرحله 9: روغن بازیافتی از طریق خط برگشت اسکراب به هوا باز می گردد.

توجه داشته باشید که تجسم فرآیند به صورت مراحل، درک جریان کلی را آسان‌تر می‌کند، اما این مراحل به صورت همزمان عمل می‌کنند. به محض روشن شدن کمپرسور هوا، تمام مراحل ذکر شده در بالا به طور همزمان و پیوسته انجام می شود.

کمپرسور اسکرو روتاری

مزایای کمپرسورهای اسکرو

کمپرسورهای اسکرو مزایای زیادی دارند که آنها را برای کاربردهای متنووع ایده آل می کند. در نتیجه، کمپرسورهای باد اسکرو را در تأسیسات صنعتی، تولیدی و پزشکی که تجهیزات با کیفیت بالا مورد نیاز است، پیدا خواهید کرد.

مزایای کمپرسورهای هوای روتاری اسکرو نسبت به سایر انواع کمپرسور عبارتند از:

جریان هوای مداوم / چرخه کاری 100٪

مقادیر بیشتر هوا

CFM بالاتر در هر اسب بخار

طول عمر بیشتر

گارانتی های بهتر

کم صدا تر

انرژی کارآمد

 

اکثر مردم از کمپرسورهای هوای اسکرو به دلیل طول عمر، قابلیت اطمینان و دسترسی آسان به هوای فشرده استقبال می کنند. از آنجایی که کمپرسورهای چرخشی هوا می توانند به طور مداوم کار کنند، نیازی نیست قبل از شروع استفاده از هوا منتظر بمانید تا مخزن گیرنده هوا پر شود. اینها محبوب ترین مزایای کمپرسورهای هوای اسکرو دوار هستند.

طول عمر طولانی کمپرسورهای اسکرو یک مزیت قابل توجه نسبت به کمپرسورهای هوای رفت و برگشتی است که به شوخی به آنها “کمپرسورهای هوای دور ریختنی” می گویند زیرا اغلب انتظار می رود بعد از 3 تا 5 سال از کار بیفتند.

کمپرسور روتاری بدون روغن

معایب کمپرسورهای هوای روتاری اسکرو

کمپرسورهای هوا اسکرو مزایای زیادی دارند، اما انتخاب مناسبی برای همه نیستند. معایب متداول کمپرسور هوای اسکروعبارتند از:

هزینه اولیه بالا

مهارت در تعمیر و نگهداری

دلیل شماره یک مردم برای انتخاب کمپرسور هوای رفت و برگشتی به جای کمپرسور اسکرو، هزینه اولیه است. هزینه کمپرسورهای هوا اسکرو اغلب دو برابر کمپرسورهای هوای رفت و برگشتی است، اما شرایطی است که شما واقعاً نیاز به یکک کمپرور اسکرو دارید.

کمپرسورهای اسکرو روتاری هوا ممکن است 2 برابر هزینه داشته باشند، اما به طور متوسط حداقل 4 برابر بیشتر عمر می کنند و هوای بیشتری تولید می کنند. این باعث می شود که آنها سرمایه گذاری مطمئنی برای هر کسب و کاری که قصد استفاده از هوای فشرده در دراز مدت را دارد، باشد.

یکی دیگر از معایب کمپرسورهای اسکرو روتاری این است که به تعمیر و نگهداری ماهرانه نیاز دارند. هر نوع کمپرسور هوا نیاز به سرویس منظم دارد، اما ماهیت پیچیده سیستم‌های روتاری نیاز به تخصص بالاتری دارد.

 

برای خرید انواع کمپرسورهای فشار قوی 30 بار و 40 بار و کمپرسور های اسکرو روتاری با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *